Bănci și Asigurări

ANAF se duce după proprietarii de site-uri pe Internet

ANAF se duce după proprietarii de site-uri pe Internet

Autor: Ştefan Stan

14.02.2017, 18:06 2121

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare în Informatică vor semna un protocol de colaborare în vederea schimbului de informaţii, care are ca obiect colaborarea în vederea transmiterii datelor de identificare din baza de date a ICI Bucureşti ale deţinătorilor domeniilor cu extensia .ro, înregistrate în serviciul RoTLD (www.rotld.ro), potrivit unui anunţ de astăzi al ANAF.

Furnizarea datelor de către ICI Bucureşti se va realiza cu respectarea legislaţiei în vigoare. Direcţia Generală Tehnologia Informaţiei din cadrul A.N.A.F. va asigura aplicatia informatică de interogare domeniu/vizualizare raspuns, în scopul obţinerii de informaţii despre proprietarul/proprietarii unui domeniu sau a unei liste de domenii de internet din România, potrivit aceleiaşi informări.

Compartimentul de specialitate, RoTLD, din cadrul ICI Bucureşti, va dezvolta un serviciu web prin care se vor transmite informaţiile, conform procedurii comune de lucru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO