Bănci și Asigurări

Comisioane mai mici pentru clienţii care completează ordinele de plată online la Leumi

Autor: Liviu Chiru

09.11.2010, 23:20 43

Bank Leumi, un jucător de talie mică controlat de unul dintrecele mai puternice grupuri financiare israeliene, încearcă să îşiconvingă clienţii să utilizeze un serviciu de completare aordinelor de plată printr-o platformă online, oferind comisioanemai mici cu 15% pentru aceste tranzacţii. Completarea ordinelor deplată se face pe o platformă informatică dedicată, care poate fiaccesată de la sediul clientului, iar apoi acestea sunttipărite.

"Utilizatorii vor introduce datele necesare procesării ordinuluide plată, iar la tipărire ordinul generat va conţine un cod de barecare va fi preluat de către funcţionarii băncii imediat ceutilizatorii îl vor pune la dispoziţia acestora", explicăreprezentanţii băncii. Clientul nu este scutit de drumul la agenţiabăncii, dar aici se câştigă timp, datele fiind deja memorate însistem. În plus, platforma conţine şi un mecanism care verificăautomat corectitudinea datelor introduse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO