Bănci și Asigurări

Omniasig, companie deţinută de grupul austriac Vienna Insurance Group, regretă votul din Comisia de Justiţie şi Afaceri Interne de săptămâna trecută şi speră ca România să adere la spaţiul Schengen în cel mai scurt timp

Omniasig, companie deţinută de grupul austriac Vienna...

Autor: Mircea Nica

15.12.2022, 10:00 682

Omniasig este cea mai mare companie deţinută de VIG în România, pe lângă Asirom şi BCR Asigurări de Viaţă Din totalul subscrierilor celor trei companii ale VIG din România de 570,9 mil. euro în primele 9 luni din 2022, Omniasig a contribuit cu circa 305 mil. euro, însemnând o pondere de peste 53%, iar la nivelul întregului grup austriac VIG, compania deţine o pondere de circa 3,2% din portofoliul grupului austriac.

Omniasig, cea mai mare companie de pe piaţa românească din portofoliul grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), susţine că regretă votul primit de România săptămâna trecută la Bruxelles la Comisia de Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) şi speră ca România să adere la spaţiul Schengen în cel mai scurt timp.

„Regretăm această situaţie şi sperăm că o soluţie pozitivă, fondată pe date şi demersuri reale, va fi găsită cât mai curând posibil. Grupul Vienna Insurance Group urmăreşte o activitate pe termen lung pe pieţele în care este prezentă şi are încredere în importanţa şi potenţialul României. Structura organizaţională descentralizată a Vienna Insurance Group oferă companiilor grupului din România flexibilitatea de a activa din poziţia de companii locale independente, care sunt pe deplin concentrate pe cerinţele şi nevoile clienţilor români. Grupul va continua să meargă pe această cale şi să sprijine pe deplin companiile sale prin oferirea celor mai bune servicii clienţilor din România“, au explicat reprezentanţii Omniasig pentru ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO