Bănci și Asigurări

ProCredit elimină comisionul de analiză pentru creditele acordate firmelor mici

Autor: Razvan Voican

15.03.2011, 23:46 33

ProCredit, o bancă de talie mică specializată pe finanţareaafacerilor mici, a eliminat comisionul de analiză, comisionul deevaluare şi cel de acordare la creditele acordate până la 15 maiîntreprinderilor cu cifra de afaceri mai mică de 750.000 deeuro.

Clienţii pot solicita atât credite pentru acoperireacheltuielilor curente, cât şi pentru investiţii pe o perioadămaximă de până la 15 ani şi o perioadă de graţie de 12 luni.Întreprinderile cărora li se adresează oferta trebuie să aibă ocifră de afaceri cuprinsă între 150.000 şi 750.000 de euro. Încazul în care clienţii doresc refinanţarea datoriilor curente cualte instituţii, ProCredit Bank oferă consiliere pentru stabilireanoii structuri de plată, într-o singură rată lunară.

"Găsim un potenţial ridicat pe sectorul întreprinderilor mici,dar identificăm şi o nevoie a acestora de acces la servicii şiproduse de finanţare fără costuri suplimentare şi de consiliere înalegerea celor mai bune soluţii", spune Andreea Enache, directoruldiviziei persoane juridice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO