Burse - Fonduri mutuale

Elicopterele IAR se pregătesc să aterizeze la cota bursei

Elicopterele IAR se pregătesc să aterizeze la cota bursei

Autor: Radu Bostan

12.05.2015, 00:06 567
Producătorul de componente pentru elicoptere IAR Ghimbav (sim­bol bursier IARV), controlat de Minis­terul Economiei, este la un pas de lis­tarea pe bursa principală, după ce acţio­narul principal a hotărât mutarea de pe piaţa RASDAQ.
 
La sfârşitul anului trecut, compania a selectat firma de brokeraj IFB Fin­west, condusă de Octavian Molnar, pentru a pregăti raportul privind opţiu­nile companiei în urma închiderii RASDAQ, anume mutarea pe piaţa prin­cipală, mutarea pe un sistem alter­na­tiv de tranzacţionare sau delistarea. Acum aceiaşi brokeri vor pregăti listarea la cota bursei.
 
„Intermediarul SSIF IFB Finwest a întocmit prospectul de admitere la tran­zac­ţionare a acţiunilor Societăţii IAR SA pe BVB, în conformitate cu pre­ve­de­rile legale în vigoare, prospect ce a fost depus la ASF în data de 30 aprilie, în vederea aprobării sale“, a declarat pentru ZF Neculai Banea, directorul general al IAR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO