Burse - Fonduri mutuale

Mihail Ion preia conducerea CFA România. Obiectivul nostru pentru 2014 este dezvoltarea pieţei financiare locale

Mihail Ion, preşedintele societăţii de administrare a investiţiilor Raiffeisen Asset Management

Mihail Ion, preşedintele societăţii de administrare a investiţiilor Raiffeisen Asset Management

Autor: Roxana Pricop

10.01.2014, 00:05 445
Mihail Ion, preşedintele societăţii de administrare a investiţiilor Raiffeisen Asset Management (RAM), cu active în gestiune de peste un miliard de euro, a fost ales preşedinte al consiliului director al asociaţiei profesionale CFA România, membră a CFA Institute.
 
Organizaţia reuneşte analişti financiari, manageri de fonduri de investiţii şi alţi profesionişti de pe piaţa de capital, deţinători ai certificării internaţionale CFA. Chartered Financial Analyst (CFA) este titlul cel mai prestigios în rândul profesioniştilor din domeniul financiar la nivel internaţional. În România există 130 de membri ai CFA.
 
În fiecare an, organizaţia îşi alege conducerea pentru un mandat de 12 luni. Pentru 2014, consiliul director ales de Adunarea Generală este format din: Mihail Ion - preşedinte, şi Adrian Codîrlaşu, director market and operational risk la UniCredit Ţiriac Bank, şi Dorin Badea, managing partner la Atrium Capital, vicepreşedinţi.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO