Business Hi-Tech

Adela Guedon, directorul financiar al Orange România, promovată CFO pentru divizia de securitate cibernetică a grupului francez. Ea va fi înlocuită la Bucureşti de Carl Al Khawand

Adela Guedon, directorul financiar al Orange România,...

Autor: Adrian Seceleanu

29.04.2024, 16:01 134

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a anunţat numirea lui Carl Al Khawand în funcţia de Chief Financial Officer (CFO) al Grupului Orange România, începând cu 1 iulie 2024. El va prelua responsabilităţile Adelei Guédon, care-şi va continua cariera în cadrul Grupului Orange din poziţia de CFO al diviziei de securitate cibernetică, Orange Cyberdefence.

Cu o experienţă de peste 10 ani în cadrul Grupului Orange, Carl este în prezent Director Financiar pentru regiunea Nord-Est a Orange Franţa, supervizând planificarea şi analiza financiară pentru mai multe unităţi operaţionale, printre care magazinele Orange, departamentele call center, real estate şi pentru implementarea fibrei optice. De asemenea, a coordonat proiecte semnificative de transformare financiară care au îmbunătăţit acurateţea şi eficienţa echipei sale. Anterior, Carl a ocupat funcţia de Director de Proiecte Strategice în cadrul Orange Franţa, unde a fost responabil de analize strategice, procese de segregare şi modele de restructurare financiară, dând dovadă de excelente abilităţi de leadership şi management de proiect.


Carl a absolvit două programe de Master, unul în Inginerie Mecanică de la ESTACA şi un al doilea în Strategie şi Management de la ESSEC Business School.
De-a lungul carierei sale, a studiat şi a lucrat în medii culturale diverse, în mai multe ţări, inclusiv în Arabia Saudită, Liban, Franţa, SUA, Italia şi România. Aceste experienţe l-au ajutat să dezvolte o apreciere profundă pentru diferite În noul său rol în România, Carl Al Khawand va avea ca obiectiv principal să asigure o performanţă financiară stabilă în contextul fuziunii dintre Orange Romania SA şi Orange Romania Communications SA.

Adela Guédon şi-a început cariera la Orange România în 1997, unde a evoluat în scurt timp de la Junior Accountant până la Corporate Finance Director, devenind cel mai tânăr membru al Comitetului Executiv. Ea are o carieră de 25 de ani în domeniul financiar pe piaţa europeană de telecomunicaţii şi pe cea românească în particular, iar din luna mai devine CFO al diviziei de securitate cibernetică, Orange Cyberdefence, din cadrul Grupului Orange.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO