Business Hi-Tech

Apeluri video prin 3G intre clientii Vodafone si Orange

05.07.2006, 19:14 26

Clientii principalilor operatori de servicii de telefonie mobila din Romania - Orange si Vodafone - au de astazi posibilitatea sa comunice intre ei si prin apeluri video efectuate in retelele 3G ale celor doua companii.
Serviciul este disponibil tuturor clientilor Vodafone si Orange care dispun de un telefon mobil 3G si care se afla in orasele sau zonele din acoperirea retelelor 3G ale celor doi operatori de telefonie mobila.
In plus, apelurile video intre clientii principalilor operatori sunt posibile si in strainatate, insa este necesar ca Orange si Vodafone sa aiba acorduri cu operatorii locali din tarile respective.
Tariful perceput pentru un minut de convorbire video prin 3G intre clientii celor doua companii este de 30 de centi.
Vodafone este primul operator care a lansat serviciile 3G in Romania, in aprilie 2005, urmat de Orange, in luna iunie a acestui an. La finele lunii martie, Vodafone Romania avea peste 6,38 de milioane de clienti, dintre care aproximativ 135.000 utilizeaza serviciile 3G.
Orange Romania avea peste sapte milioane de clienti in martie 2006, iar la trei zile de la lansarea retelei 3G a acumulat peste 25.000 de utilizatori ai serviciilor 3G.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO