Business Hi-Tech

Deutsche Telekom a pus un vicepreşedinte administrator la centrul HR din Bucureşti

Andre Dybek, vicepreşedinte Deutsche Telekom

Andre Dybek, vicepreşedinte Deutsche Telekom

Autor: Adrian Seceleanu

10.04.2017, 00:05 417
Deutsche Telekom (DT), unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicaţii, l-a numit pe Andre Dybek, vicepreşedinte al companiei de servicii a grupului german, în funcţia de administrator al centrului de servicii de resurse umane deschis în Bucureşti în anul 2013, decizia fiind luată concomitent cu schimbarea nu­melui com­paniei şi a struc­turii acţio­na­ri­a­tului, arată da­tele dintr-un do­cument publicat în Monitorul Oficial.

„Acţionarii decid revocarea din funcţia de administratori ai societăţii a ur­mătoarelor persoane: Branka Skaramuca, Georg Pepping, Ulrike Michel şi Guillaume Bernard Hubert Maisondieu şi numirea în calitate de administrator a lui Andre Dybek, cetăţean german până la data de 30.07.2019”, arată documentul. Dybek, 46 de ani, care şi-a început cariera la Accenture în 2000, lucrează pentru Deutsche Telekom din anul 2005, şi ocupă în prezent funcţia de prim-vicepreşedinte şi director operaţional pentru managementul clienţilor şi comunicării în cadrul companiei de servicii a DT.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO