Business Hi-Tech

Motorola a prezentat trei smartphone-uri - FOTO

Foto: AFP

Autor: Claudiu Ilioiu

06.09.2012, 00:41 1288

Motorola Mobility a prezentat la New York trei modele noi de smartphone-uri, în încercarea de a concura cu produsele lansate de Apple şi Samsung, potrivit Bloomberg.

"Produsul de bază al lansării este modelul Razr M, un smartphone cu un ecran de 4,3 inch fără ramă. Telefonul are un procesor dual-core de 1,5 GHz şi cameră de 8 megapixeli . Modelul se va vinde în SUA cu 99 de dolari pentru contractele pe doi ani", potrivit datelor companiei.

Prezentarea de la New York reprezintă cel mai important eveniment după achiziţionarea Motorola Mobilty de către Google. Google a preluat compania în luna mai pentru 12,5 miliarde de dolari, cea mai mare achiziţie a gigantului de până acum. În urma tranzacţiei, Google urmăreşte să promoveze sistemul de operare Android, folosit înainte de fuziune de către Motorola Mobility.

"Vrem să facem dispozitive care promovează sistemul Android ", a declarat Dennis Woodside, Motorola Mobility Chief Executive Officer.

În plus faţă de modelul Razr M, compania a mai anunţat modelele Razr HD şi Razr Maxx HD, care vor fi lansate înainte de sărbători, noi versiuni ale modelelor anterioare cu durată de viaţă a bateriei mai mare şi ecran HD de 4.7-inch.

Toate cele trei telefoane vor fi disponibile prin intermediul Verizon Wireless, cel mai mare furnizor de telefonie mobilă din SUA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO