Business Hi-Tech

YouTube-ul românesc şi-a lansat aplicaţie pentru iPhone

YouTube-ul românesc şi-a lansat aplicaţie pentru iPhone

Autor: Ştefan Vrabie

15.06.2011, 14:34 740

Trilulilu, primul site românesc de partajare video, imagini şiaudio deţinut de Alexis Bonte, a lansat prima versiune a aplicaţieiTrilulilu pentru iPhone. Aplicaţia pentru smartphone-ul iPhoneoferă funcţionalităţi de video, imagini, căutare şi upload, funcţiaaudio urmând să fie adăugată în versiunile viitoare.

Prin funcţia video utilizatorii aplicaţiei pot vizionaconţinutul clipurilor nou încărcate pe site, iar funcţia de imaginepermite vizualizarea imaginilor noi.

Prin intermediul iPhone-ului se pot încărca direct pe sitefişiere video şi imagini făcute cu telefonul.

Aplicaţia urmează să fie lansată şi pentru smartphone-urile cuplatformă Android de la Google, iar site-ul va fi optimizat pentrumobil, scrie Sergiu Biriş, fondatorul site-ului trilulilu.ro.

În statisticile din Studiul de Audienţă şi trafic Internet(SATI), site-ul trilulilu.ro ocupă locul întâi în topul celor maivizitate site-uri din România în luna mai, cu o cifră de 3.001.099de clienti unici. Ştefan Vrabie

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO