Business Internaţional

Victimele zborului Air France 447, găsite după doi ani de căutări

Victimele zborului Air France 447 au fost găsite după doi ani de căutări
05.04.2011, 10:50 385

O parte dintre cele 228 de victime ale zborului Air France 447au fost găsite după doi ani de căutări pe fundul oceanuluiAtlantic, informează site-ul Dailymail.co.uk.

Imaginile macabre ale victimelor şi ale resturilor de aeronavă,care au fost găsite la o adâncime de 4,000 de metri, au fost făcutede către submarinele dotate cu camere controlate printelecomandă.

Pe lângă victimele şi fuselajul avionului Airbus A330-203 aufost găsite şi motoarele aeronavei. În plus, s-a reînnoit speranţagăsirii cutiilor negre ale avionului, de unde pot fi recuperatedatele ce pot indica cauza prăbuşirii zborului AF 447 de pe rutaRio de Janeiro - Paris din 1 iunie 2009.

Potrivit ministrului de transport francez NathalieKosciusko-Morizet au fost găsite "victime care pot fiindentificate".

"Partea pozitivă este că terenul unde a fost găsită aeronavaeste plin de rămăşite ale fuzelajului şi avem speranţa ca vom găsicutiile negre ale avionului", a spus Jean-Paul Troadec, directorulBiroului de Investigaţii şi Analiză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO