Business Travel

Hotelul International din Sinaia: Ianuarie a fost o lună foarte bună, cu un grad de ocupare de 80%

Marius Vânătoru, directorul de marketing: Sinaia a început să atragă mai  mulţi turişti. Dacă înainte clienţii corporate aduceau 70% din afaceri, iar turiştii individuali generau 30%, în acest an vrem să ajungem la o contribuţie egală cu 50% pe fiecare segment, atacăm piaţa de leisure, a turiştilor individuali, după ce am dezvoltat facilităţi de divertisment.

Marius Vânătoru, directorul de marketing: Sinaia a început să atragă mai mulţi turişti. Dacă înainte clienţii corporate aduceau 70% din afaceri, iar turiştii individuali generau 30%, în acest an vrem să ajungem la o contribuţie egală cu 50% pe fiecare segment, atacăm piaţa de leisure, a turiştilor individuali, după ce am dezvoltat facilităţi de divertisment.

Autor: Mirabela Tiron

14.02.2019, 00:05 315

În 2018 afacerile au crescut cu 12%, iar pentru 2019 creşterea bugetată este de12-14%

Hotelul de patru stele International din Sinaia, la care deţine acţiuni familia fostului preşedinte ASF Dan Radu Ruşanu, a finalizat anul trecut cu afaceri mai mari cu 12% iar pentru acest an estimează un avans cuprins între 12%, şi 14%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO