Companii

Conferinţa ZF/BT Hello, Iaşi! Antreprenor din Iaşi: Trebuie să creăm comunităţi de antreprenori, de acolo vin ideile puternice pentru a creşte mediul de business. „Nu trebuie să pleci din ţară, din oraş, important e să ne adunăm, să ne punem minţile împreună.“

Andrei Dănilă, proprietar, CODE932: Toate magazinele vin ţintă  pe corporatiştii şi IT-iştii din oraş, dar marea majoritate a oamenilor care trăiesc aici nu au acces la această dezvoltare. Nu mi se pare un lucru sănătos ce se întâmplă.

Andrei Dănilă, proprietar, CODE932: Toate magazinele vin ţintă pe corporatiştii şi IT-iştii din oraş, dar marea majoritate a oamenilor care trăiesc aici nu au acces la această dezvoltare. Nu mi se pare un lucru sănătos ce se întâmplă.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

01.07.2019, 10:00 270

Andrei Dănilă, proprietarul companiei care oferă soluţii de dezvoltare web CODE932 din Iaşi, consideră că cheia dezvoltării businessurilor locale constă şi în crearea de comunităţi de antreprenori care să se susţină reciproc şi să aducă idei constructive.

„Eu aş crea comunităţi, asta lipseşte din Iaşi. Aud mereu comparaţia cu Clujul, întrebarea de ce nu am plecat din Cluj. Nu trebuie să pleci din ţară, din oraş, important e să ne adunăm, să ne punem minţile împreună şi atunci când aduci oameni cu spirit antreprenorial şi îi aşezi la aceeaşi masă se nasc nişte idei extrem de puternice“, a spus antreprenorul în cadrul evenimentului Hello, Iaşi!, organizat de Ziarul Financiar cu sprijinul Băncii Transilvania. În cadrul evenimentului au fost prezenţi circa 180 de antreprenori şi manageri care au discutat despre cum se poate dezvolta mai mult mediul antreprenorial şi cultura de business din Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO