Companii

Dascălu încasează 1 mil. euro lunar de la mallul Palas din Iaşi

no title

Iulian Dascălu. Foto: Adrian Stoicoviciu

Autor: Cristi Moga

26.11.2012, 00:07 4459

Omul de afaceri Iulian Dascălu, cel mai mare proprietar de centre comerciale de pe piaţa locală, a înregistrat venituri de 4,2 milioane de euro în primele patru luni (31 mai - 30 septembrie) de funcţionare a centrului comercial Palas din Iaşi, adică o medie lunară de peste un milion de euro, potrivit datelor transmise de companie către ZF.

Dascălu a deschis mallul de lângă Palatul Culturii din Iaşi la sfârşitul lunii mai a acestui an, când miza pe realizarea unei cifre de afaceri de 8,9 milioane de euro în 2013, primul an integral de funcţionare. Primele rezultate arată că estimă­rile iniţiale ar putea fi depăşite, în condiţiile în care veniturile medii pe metru pătrat s-au ridicat la circa 18 euro în primele patru luni, potrivit calculelor ZF.

Proiectul Palas din Iaşi a implicat o investiţie de circa 265 de milioane de euro şi cuprinde, pe lângă un mall cu o suprafaţă închiriabilă de circa 60.000 mp, spaţii de birouri, locuinţe, hotel şi un parc.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO