Companii

Directorii magazinului Unirea din Bucureşti vor primi acţiuni de 12 mil. lei. Carmen Adamescu va lua jumătate

Directorii magazinului Unirea din Bucureşti vor primi...

Autor: Radu Bostan

20.05.2015, 18:25 331

Directorii Unirea Shopping Center (simbol bursier SCDM), compania care deţine magazinul cu acelaşi nume din centrul Capitalei, vor primi acţiuni în valoare de 12,5 milioane de lei prin programul de fidelizare a managementului.

Carmen Adamescu, care este preşedintele, directorul general şi unul dintre proprietari, va lua jumătate din pachetul de acţiuni distribuit angajaţilor, în valoare de 6,6 milioane de lei. Ea va primi o participaţie echivalentă cu 4% din capitalul companiei. Familia Adamescu este deja acţionarul majoritar al Unirea Shopping Center, controlând 74% din acţiuni prin firma The Nova Group Investments Romania.

Celelalte acţiuni gratuite vor fi încasate de directorul economic şi directorul de dezvoltare, cât şi de şefii de marketing şi administrativ. Cel mai vechi angajat din conducere, şefa departamentului de contabilitate, care deţine poziţia din 1978, va primi acţiuni de 328.130 de lei, la valoarea actuală.

În total, pachetul de acţiuni distribuit directorilor reprezintă 7,66% din capitalul companiei. Unirea Shopping Center valorează pe bursă 163,7 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO