Companii

GreenGroup, deţinut de fondul Abris, a cumpărat SIGAD, un dezvoltator de software pentru raportare de mediu. SIGAD a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 1,7 mil. lei, în creştere cu 49% faţă de anul precedent

GreenGroup, deţinut de fondul Abris, a cumpărat SIGAD,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.07.2022, 10:00 163

Grupul de firme Green Group, activ în domeniul reciclării, controlat de fondul de investiţii Abris, a cumpărat dezvoltatorul român de software pentru raportare de mediu SIGAD, ocazie cu care a lansat o divizie nouă în grup, sub numele „Circular Innovations“.

Această divizie va investi în companii de tip start-up sau scale-up, care contribuie la dezvoltarea economiei circulare în Europa.

„Circular Innovations capitali-zează un moment favorabil, în care mulţi antreprenori îşi direcţionează eforturile şi afacerile spre dezvoltare sustenabilă, prin soluţii inovatoare. De asemenea, susţinerea afacerilor care contribuie la redu­cerea amprentei de carbon este un pilon important din strategia ESG urmărită de Abris Capital Partners pentru anii următori“, spune Adrian Stănculescu, partener şi head of Abris România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO