Companii

Nawaf Salameh, fondatorul Alexandrion Group, anunţă că-şi implică cei trei fii ai săi în business

Nawaf Salameh, fondatorul Alexandrion Group

Nawaf Salameh, fondatorul Alexandrion Group

Autor: Florentina Niţu

30.03.2022, 00:07 2440

Alexandrion Group, cel mai mare producător local de bă­uturi spirtoase din România, cu o cifră de afaceri de 1,3 mi­liarde de lei în 2021, şi-a schimbat struc­tura or­ga­ni­zaţio­na­lă. În busi­nes­sul pus pe pi­cioare în 1994 de antre­pre­no­rul Nawaf Sa­lameh vor fi implicaţi şi cei trei fii ai săi, având poziţii stra­te­gice în Family Office, noua orga­nizaţie care va conduce Ale­xandrion Group.

Nawaf Salameh va fi preşe­dintele orgaizaţiei şi fii ai săi, Anto­nio Salameh şi Roberto Salameh, în prezent studenţi, vor fi vicepre­şe­dinţi. Fiul cel mic, care încă nu a împlinit 18 ani, va fi sprijinit de un consultant în business până când va deveni major. Nawaf Salameh face parte din generaţia antreprenorilor care au pornit afaceri imediat după 1990, iar acum se gândesc ce să facă mai departe cu ceea ce au construit: să predea ştafeta copiilor, să vândă ori să se listeze la bursă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO