Retail&Agrobusiness

Producătorul de vinuri Villa Vinèa şi-a majorat vânzările cu 23% în 2019, însă gama premium a crescut de două ori mai repede

Producătorul de vinuri Villa Vinèa şi-a majorat...

Autor: Cristina Roşca

05.03.2020, 00:05 374

♦ Villa Vinèa, producător din judeţul Mureş, a obţinut anul trecut afaceri de 3 milioane de lei, cu circa 600.000 de lei mai mult decât în 2018.

Producătorul de vinuri Villa Vinèa, din judeţul Mureş, şi-a bugetat pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri de 20-25%, similară celei din 2019, spun reprezentanţii companiei. Astfel, com­pa­nia se va apropia ca busi­ness de pragul de 1 milion de euro (apro­­­xi­mativ 5 mil. lei), prag bugetat a fi atins în 2021.

Compania a în­cheiat anul 2019 cu o cifră de afa­ceri de peste 3 mil. lei, cu aproximativ 23% mai mare com­­pa­rativ cu anul pre­cedent. Avan­sul este de două ori mai puternic pe seg­­men­tul de top al producătorului, Selection, unde se găsesc vinuri pre­cum Villa Vinèea - Diamant, cupaj de Fetească Albă şi Fetească Regală, spu­mantul Cuvée Celest, realizat după me­toda tradiţională, şi Rubin, cupaj din Merlot, Zweigelt şi Fetească Neagră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO