Constructii & Imobiliare

Cea mai mare afacere antreprenorială românească depăşeşte pragul de 10.000 de angajaţi după deschiderea magazinului cu numărul 48

Cea mai mare afacere antreprenorială românească...

Autor: Ştefan Stan

24.09.2017, 15:48 1146

Reţeaua de magazine de bricolaj Dedeman deschide pe 27 septembrie magazinul din Turda şi ajunge la o reţea de 48 de unităţi, potrivit unui anunţ al companiei.

Magazinul Dedeman Turda este amplasat pe str. Ştefan cel Mare, nr. 19 iar costurile pentru teren şi construcţie s-au ridicat la peste 10 milioane de euro.

Noua investiţie a companiei Dedeman se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 43.000 mp din care 11.500 mp sunt ocupaţi de magazinul propriu-zis, iar restul sunt dedicaţi spaţiilor verzi, zonei de recepţie şi parcării cu 457 de locuri.

Deschiderea magazinului Dedeman Turda a presupus şi crearea a 162 de locuri de muncă, depăşind pragul de 10.000 de angajaţi în România.

“După 25 de ani de existenţă a companiei Dedeman, continuăm să investim în magazine noi, amplasate şi în oraşe mai mici”, a spus   Dragoş Pavăl, Preşedintele companiei Dedeman.

Magazinul din Turda este cea de-a patra investiţie pe care Dedeman o inaugurează în acest an, următoarea pe listă fiind deschiderea magazinului din Bucureşti – Pantelimon, până la sfârşitul anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO