Eveniment

Astăzi este conferinţa ZF/Liberty „GALAŢI GREEN VALLEY - Noul pol de investiţii pentru viitor“. De la 09:00, pe zf.ro. Cum poate deveni Galaţiul un pol pentru investiţii verzi

Astăzi este conferinţa ZF/Liberty „GALAŢI GREEN...

Autor: Răzvan Botea

04.04.2023, 00:05 211

Unul dintre cele mai fierbinţi subiecte din acest moment sunt investiţiile verzi, fie că este vorba de investiţii în energie sau de criteriile ESG, pe care din ce în ce mai des companiile vor să le atingă. Înverzirea industriei este de asemenea critică pentru atingerea obiectivelor de la nivel european privind decarbonizarea. Galaţiul, un oraş şi judeţ care, în ciuda potenţialului, nu a ţinut pasul cu alte oraşe din România precum Timişoara sau Cluj, unde investitorii s-au grăbit, ar putea avea ocazia să prindă noul val de investiţii în energie şi industrie. Cei mai mari jucători din energia regenerabilă şi din industria din zonă vor veni astăzi la conferinţa „GALAŢI GREEN VALLEY - Noul pol de investiţii pentru viitor“.

Cum ar putea deveni Galaţiul următorul hub pentru producţia şi utilizarea hidrogenului? Cum se poate înverzi energia României şi cum pot fi traşi tinerii şi forţa de muncă în domeniul industrial? Cum pot fi ajutaţi jucătorii din industrie pentru a fi competitivi în piaţa europeană şi piaţa mondială? Cum ar trebui să arate politica industrială a României - sunt doar câteva dintre temele care vor fi dezbătute în cadrul evenimentului.

Ziarul Financiar şi Liberty Galaţi organizează marţi, 4 aprilie, conferinţa „GALAŢI GREEN VALLEY - Noul pol de investiţii pentru viitor“. De la 09:00, pe zf.ro. Dezbaterea, la care vor participa reprezentanţi ai industriei şi ai autorităţilor locale şi naţionale, va avea loc la Amiro Events, Galaţi şi va transmisă în direct pe zf.ro de la ora 09:00.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO