Eveniment

OPSPI a selectat lichidatorii CN Huilei şi Termoelectrica

Foto Andreea Alexandru

Autor: Ioan Dornescu

07.07.2013, 21:36 40

Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) a selectat lichidatorii pentru CN a Huilei şi Termoelectrica, aflate în lichidare, aceştia fiind Expert Insolvenţă Deva, respectiv consorţiul format din Muşat & Asociaţii - Restructuring & Insolvency şi Muşat şi Asociaţii. OPSPI a primit la 7 iunie, termen limită, câte trei oferte pentru fiecare din cei doi operatori economici, iar în urma analizei documentelor de participare, în fiecare din cele două cazuri, a fost descalificată câte o ofertă.

În urma punctării ofertelor finale depuse, conform grilelor de evaluare şi comparare, au fost declaraţii adjudecatarii licitaţiilor - consorţiul Expert Insolvenţă SPRL Deva la CN a Huilei şi Muşat & Asociaţii - Restructuring & Insolvency şi Muşat şi Asociaţii la Termoelectrica. Deschiderea procedurii de dizolvare şi lichidare voluntară a Termoelectrica a fost aprobată în luna martie.

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 08.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO