Eveniment

Piteşti: O conductă magistrală în lungime de şase metri a căzut peste o maşină aflată în trafic

Piteşti: O conductă magistrală în lungime de şase...

Autor: Firuta Flutur, Cristina Cazacu

10.04.2016, 20:27 1447

Şoferul unei macarale, care încerca să mute o porţiune din vechea conductă magistrală, care nu mai este folosită de societatea de termoficare a Piteştiului, a scăpat conducta peste o maşină care circula pe varianta Prundu - Craiovei. Pe scaunul din dreapta al maşinii nu erau pasageri.

Femeia de 47 de ani, care se afla la volan, a făcut un atac de panică, ţeava distrugînd partea din dreapta a maşinii.

"Un echipaj SMURD a intervenit în Piteşti pentru a-i acorda îngrijiri medicale unui şofer. Victima a suferit un atac de panică. Nu a fost transportată la spital. La faţa locului a intervenit şi un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă , însă nu a fost nevoie să intervină", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş.

Poliţiştii i-au eliberat şoferului o autorizaţie de reparaţie a autoturismului.

"Conducta magistralei s-a desprins din braţul macaralei şi a căzut peste o maşină care circula regulamentar. Au fost înregistrate doar pagube materiale, fără victime. Poliţia îi va elibera femeii o autorizaţie de reparaţie a maşinii. Traficul în zona unde a avut loc incidentul nu a fost blocat", a declarat Mădălina Sima, purtător de cuvânt IPJ Argeş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO