Eveniment

Premierul s-a întors în ţară cu un look nou: în cârje, dar cu barbă, mustaţă şi perciuni

Foto: Victor Ciupuliga

Foto: Victor Ciupuliga

09.07.2015, 00:03 1039

După aproape o lună de absenţă premierul Victor Ponta şi-a făcut ieri apariţia la ora 10 la guvern, sprijinit în cârje şi cu un look nou – o mică barbă, mustaţă şi perciuni. La sosirea la guvern el a fost întâmpinat la intrare, pe scările Palatului Victoria, de către premierul interimar Gabriel Oprea şi liderul interimar al PSD, ministrul Rovana Plumb.

Premierul s-a întreţinut cu miniştrii şi a plecat după patru ore, iar şedinţa de guvern a fost condusă de premierul interimar Gabriel Oprea.

Ponta i-a transmis ieri preşedintelui Klaus Iohannis solicitarea de a lua act ca, începând de astăzi, să îşi reia atribuţiile de premier. Îmbrăcat cu cămaşă şi cravată, premierul a urcat şchiopătând scările şi a plecat însoţit de această dată de fiul său. Surse oficiale afirmă că premierul a venit la Palatul Victoria de acasă, după ce a ajuns, marţi seară, în Bucureşti. Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO