Eveniment

Ziarul Financiar organizează mâine, 18 octombrie, conferinţa „Forumul Investitorilor în Franciză”

Ziarul Financiar organizează mâine, 18 octombrie,...
18.10.2017, 19:21 177

Ziarul Financiar organizează mâine, 18 octombrie 2017, începând cu ora 8.30, conferinţa „Forumul Investitorilor în Franciză”, care va avea loc la Hotel Sheraton din Bucureşti.

Cu această ocazie, se va lansa în premieră cea de-a III-a ediţie a Catalogului Francizelor, care prezintă peste 160 de concepte de franciză deja prezente sau care urmează să intre pe piaţa locală. Mai mult, in Catalog veţi putea citi o serie de analize care oferă dimensiunea reală a pieţei de profil şi perspectivele ei. 

La evenimentul de mâine vor fi prezenţi pentru prima dată în România reprezentanţi ai unor companii internaţionale care îşi lanseaza operaţiunile în franciză pe piaţa locală.

De asemenea, Forumul va mai reuni francizori şi francizaţi cu experienţă în businessul românesc. Ei vor prezenta avantajele şi dezavantajele deschiderii şi dezvoltării unui business în franciză, urmând a discuta şi despre planurile pe care le au pe piaţa locală.

O parte dintre temele ce se vor dezbate în cadrul evenimentului sunt: Ce alte avantaje mai sunt? Care sunt riscurile? Cât costă să deschizi un astfel de business şi cât de uşor se poate obţine finanţare?

Printre speakerii participanţi la eveniment se numără Paul Voicu, Partener, francize.ro, Raluca Stanciu, Partener, francize.ro, Cristina Sindile, Director General, BT Microfinantare, Gabriel Vişan, Master Licentiat , Leadership Management International si Institute of Microtraining, Jesper Nielsen, CEO si Fondator, Amazing Jewelry, Neil Burnard, Director Dezvoltare Retea, Expense Reduction Analysts, Iosif Ştefănescu, Chef, Oro Toro, Sergiu Neguţ, business angel şi decan, Maastricht School of Management, Daniel Ilie, Director General, Pizza Hut Delivery România, Per Christian Pedersen, Fondator si Co-proprietar , Mudo/ Hitio Gym, Magdalena Hueni, International Franchise Director, Reisswolf, Andrei Trifan, Director de dezvoltare, Subway Romania, Marcin Zaborowski, Director for International Outreach and Co-operation, Inglot Cosmetics, Gyula Csitari, Co-fondator, Director of strategy, Logiscool, Lan Hvastija, CEO, Optiprint.

Piaţa locală de francize numără aproape 400 sute de concepte locale şi internaţionale cu afaceri cumulate de circa 3 mld. euro in 2017, potrivit estimărilor existente.

An de an, această piaţă continuă să se dezvolte odată cu decizia altor branduri româneşti şi nu numai să intre pe segmentul francizelor.

Retailerul local de încălţăminte Il Passo, lanţul de restaurante cu acţionariat românesc Condimental de Calif, dar şi gigantul american Pizza Hut Delivery au anunţat în ultimele luni intenţia de a se dezvolta în sistem de franciză. Acestor branduri deja existente local li se adaugă şi altele noi, cum ar fi lanţul de bijuterii Amazing Jewelry.

Segmentul restaurantelor şi al hotelurilor, retailul (fie el de modă, alimentar sau de cosmetice) şi domeniul serviciilor au fost până acum unele dintre cele mai interesante pentru antreprenorii locali care voiau să înceapă un nou business.

McDonald’s, KFC, Carrefour sau CCC sunt doar câteva dintre businessurile care se dezvoltă în România în sistem de franciză.

Existenţa unui model de business deja testat, know-how-ul împrumutat de francizor, precum şi notorietatea deja construită a unui brand sunt doar câteva dintre argumentele care înclină balanţa în favoarea unei francize prin comparaţie cu o afacere construită de la zero.

Evenimentul îţi prezintă situaţia actuală a pieţei de francize din Romania alături de peste 15 reţete de succes ale unor afaceri dezvoltate în sistem de franciza.

Afli de ce într-un business colaborativ ai mai multe sanse de reusită decât pe cont propriu. Francizori şi francizaţi-operatori, experţi în domeniu îţi vor spune care sunt cele mai hot domenii în care să investeşti şi îţi răspund la toate întrebările.

Mai multe detalii despre conferinţa „ZF – Forumul Investitorilor în Franciză” şi înscrierile pentru participare le puteţi găsi pe website-ul:  http://evenimente.zf.ro/eveniment-forumul-investitorilor-in-franciza-16644047/despre-eveniment-16643491

Despre ZIARUL FINANCIAR

ZIARUL FINANCIAR este brand-ul de referinţă al presei de business, pe piaţa  românească. ZF îşi revendică poziţia de cel mai puternic ziar de business din România prin credibilitate, prospeţime şi exclusivitate a informaţiilor, adecvare pe target şi tratare în adâncime a temelor de business. ZIARUL FINANCIAR oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie prin ştiri, analize şi articole de opinie. Lider al presei de business din România, ZF se caracterizează prin profesionalism, rigurozitate, seriozitate, credibilitate şi echidistanţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO