Profesii

Lovitură de teatru: Remus Borza s-a înscris în PSD, după ce a fost numit consilier onorific al premierului

Lovitură de teatru: Remus Borza s-a înscris în PSD,...

Autor: Departamentul Politic

03.06.2019, 13:41 1483

Remus Borza, numit săptămâna trecută consilier onorific al premierului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate, s-a înscris în PSD. Acesta a declarat pentru MEDIAFAX că i se pare un pas firesc, în contextul în care a accepta să fie consilier al şefului Executivului.

„Odata ce am acceptat să fiu consilier onorific, era un pas firesc. Am făcut-o dintr-un sentiment de solidaritate faţă de un partid care a făcut lucruri bune pentru România. PSD trebuie să vină cu strategie, să schimbe mesajul şi garnitura. Să îşi asume reforma statului, a marilor sistem publice. E momentul să luăm taurul de coarne. Pînă una alta, PSD trebuie să guvernrze în benficiul a 20 milioane de români”, a afirmat pentru MEDAFAX, Remus Borza.

Deputatul Remus Borza a fost numit consilier onorific al premierului, decizia fiind publicată joi în Monitorul Oficial.

Acesta a fost administrator judiciar al Hidroelectrica. În februarie 2015, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să îl condamne definitiv pe Remus Borza la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese.

Borza a fost exclus din ALDE în 2017, după ce a votat împotriva moţiunii de cenzură a PSD prin care a fost demis Guvernul Grindeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO