Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un inginer de procese câştigă, în medie 2.000 de euro net pe lună. Ana Vişian, BestJobs: Şi acest job se numără printre cele pentru care oferta salarială depinde de regiunea unde se face angajarea

Un salariu pe zi. Un inginer de procese câştigă, în...

Autor: Ramona Cornea

22.04.2022, 00:06 1005

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Şi acest job se numără printre cele pentru care oferta salarială depinde de regiunea unde se face angajarea. Un inginer procese poate câştiga până la 3.000 de euro în Timişoara, dar până la 1.250 de euro în Craiova.

Un inginer de procese are un salariu care ajunge, în medie, la 2.000 de euro net pe lună, după cum arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs. Cea mai mare ofertă salarială activă este de 3.000 de euro, în Timişoara, iar cea mai mică este de 1.250 euro, în Craiova.


Proiectul editorial Un salariu pe zi este realizat de ZF în parteneriat cu


„Prin specificul activităţii, poziţia de inginer procese necesită în primul rând studii superioare într-un domeniu tehnic, care să fie completate de experienţă în producţia STM, cunoştinţe de management al calităţii, precum şi de mecanică, electronică şi automatizare. Important de precizat este şi atuul pe care îl poate aduce cunoaşterea unei limbi străine în candidatura unei persoane. Şi acest job se numără printre cele pentru care oferta salarială depinde de regiunea unde se face angajarea. Astfel, observăm că un inginer procese poate câştiga până la 3.000 de euro în Timişoara, conform celei mai mari oferte active în acest moment pe BestJobs, dar până la 1.250 de euro în Craiova”, explică Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: cursuri de dezvoltare profesională, bonusuri de performanţă, program de lucru flexibil, bonus de relocare, asigurare medicală, asigurare de sănătate şi în caz de accidente, subvenţie pentru grădiniţă.

În prezent, 523 de posturi vacante pentru poziţia de inginer de procese sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Craiova, Timişoara şi Ilfov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO