ZF 24

Dominic Fritz s-a autoizolat. Noul primar al Timişoarei s-a întâlnit cu o persoană care a fost ulterior confirmată cu Covid

Dominic Fritz s-a autoizolat. Noul primar al Timişoarei...

Autor: Cosmin Pirv

07.10.2020, 09:40 91

Primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat, miercuri dimineaţa, că a decis să se autoizoleze, după ce luni s-a întâlnit cu o persoană care a fost ulterior confirmată cu Covid-19.

„Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanţa, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauţie şi pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineaţă şi voi rămâne acasă, în aşteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranţă, la sfârşitul acestei săptămâni”, a anunţat, pe Facebook, Dominic Fritz.

Acesta a spus că în timpul în care va sta izolat va continua să lucreze cu echipa lui pentru pregătirea preluării mandatului şi va ţine întâlniri oficiale online.

Dominic Fritz a câştigat alegerile din 27 septembrie în Timişoara, după ce l-a învins pe Nicolae Robu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO