ZF 24

Kingston Digital lansează stick-ul USB cu cea mai mare capacitate de stocare din lume

Kingston Digital lansează stick-ul USB cu cea mai mare...

Autor: Roxana Rosu

04.01.2017, 11:40 598

Kingston Digital Inc, divizia de memorii flash a companiei Kingston Technology Inc, a lansat stick-ul USB cu cea mai mare capacitate de stocare din lume, de 2TB.

Utilizatorii vor avea posibilitatea de a stoca o cantitate uriaşă de date într-un dispozitiv de mici dimensiuni, inclusiv până la 70 de ore de conţinut video 4K, pe un singur USB de 2TB.

DataTraveler Ultimate GT este protejat de o carcasă metalică fabricată dintr-un aliaj de zinc, pentru a rezista la şocuri. „Cu DataTraveler Ultimate GT, le punem utilizatorilor la dispoziţie o nouă modalitate de stocare a datelor într-un dispozitiv foarte uşor de gestionat. Noul dispozitiv reprezintă o continuare în materie de performanţă a produselor Kingston, după lansarea stick-ului USB de 1TB din 2013. Prin dublarea capacităţii, utilizatorii pot stoca şi transporta mult mai uşor cantităţi şi mai mari de date”, a declarat Jean Wong, Flash business manager.

DataTraveler Ultimate GT va fi disponibil din februarie, cu capacităţi de stocare de 1TB şi 2TB. Dispune de o garanţie de 5 ani si suport tehnic gratuit.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO