ZF 24

Muşat&Asociaţii a reprezentat Societatea Română de Televiziune în arbitrajul internaţional împotriva New Films International Inc.

Muşat&Asociaţii a reprezentat Societatea Română de...

Autor: Roxana Rosu

10.05.2016, 16:26 196

Firma de avocatură Muşat şi Asociaţii a reprezentat Societatea Română de Televiziune într-un arbitraj comercial internaţional privind cererea în pretenţii în cuantum de aproximativ 5 milioane de euro formulată de societatea americană de producţie şi licenţă filme New Films International Inc.

Disputa s-a încheiat în favoarea Societăţii Române de Televiziune.

”La data de 5 mai 2016, Tribunalul Arbitral din California, SUA, constituit sub egida Independent Film & Television Alliance (IFTA), o instituţie arbitrală permanentă specializată în soluţionarea disputelor din industria cinematografică şi media, a respins în integralitate despăgubirile în valoare de peste 4 milioane de euro. Acestea au fost solicitate de firma de producţie şi distribuţie film - New Films International, pe motiv că Televiziunea Română ar fi încălcat obligaţiile asumate faţă de New Films de a cumpăra seriale de televiziune”, spun avocaţii de la Muşat&Asociaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO