ZF Live

VIDEO ZF Live. O baroneasă a investit 2,5 milioane de euro pentru a renova Conacul Mănăsia. Urmăriţi ZF Live de marţi, 15 iulie, cu Ariadna Avram

15.07.2014, 13:20 1742

Urmăriţi emisiunea ZF Live de marţi 15 iulie, cu Ariadna Avram

O baroneasă în vârstă de 50 de ani din Bucureşti şi-a deschis propria afacere de organizare de evenimente, prin reconsolidarea unui conac situat în apropierea Capitalei.

Ariadna Avram a achiziţionat în 2006 Domeniul Mănăsia pentru 250.000 de euro, iar după cinci ani de reconsolidări şi o investiţie de 2,5 milioane de euro, antreprenoarea vrea să îşi recupereze banii prin organizarea de nunţi şi evenimente culturale, a declarat ea la ZF Live.

“Am cumpărat un parc de două hectare, o cramă de un milion de litri de vin, un conac în paragină şi o istorie frumoasă. Conacul a fost renovat astfel încât să recreeze imaginea unui castel franţuzesc, format din hol de primire, sală de mese şi sala de pian”

Avram a precizat că va folosi conacul pentru diverse evenimente, întâniri sau team buildinguri organizate de corporaţii şi multinaţionale, dar şi evenimente culturale, precum festivaluri. “Ne uităm şi către o zonă mai bănoasă, adică nunţile şi botezurile. Vrem ca Domeniul Mănăsia să fie o zonă similară Snagovului sau Mogoşoaiei”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO