ZF Live

VIDEO ZF Live. Roxana Bălcescu, CMB TRAVEL: În România nu ştii care este concurenţa şi nu te lupţi întotdeauna cu aceleaşi arme. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 1 iulie

Autor: Octavian Calei

01.07.2013, 12:52 220

„În România nu ştii care este concurenţa şi nu te lupţi întotdeauna cu aceleaşi arme, indiferent cât de bun eşti”, a spus Roxana Bălcescu, coproprietar al agenţiei de turism şi evenimente CMB TRAVEL la emisiunea de business ZF Live de luni, 1 iulie, transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

„În România ne este mai greu decât în străinătate pentru că România fucţionează după alte criterii. În Occident, concurenţa este cea reală”, a spus Roxana Bălcescu.

Roxana Bălcescu, administratoare a CMB Travel, o afacere de familie de 5 milioane de euro în 2012, e spus că ar putea obţine cu uşurinţă aceeaşi cifră de afaceri într-o piaţă din Occident, cum ar fi Franţa sau Spania.

CMB Travel este o agenţie de turism şi evenimente înfiinţată în 1998 şi are peste 30 de angajaţi.

Cel mai scump pachet de vacanţă personalizat vândut de către agenţie a fost în valoare de 120.000 de euro, în Mauritius, pentru 9 persoane, fără transport.

Urmăriţi şi alte subiecte pe live.zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO