ZF Transilvania

Primăria Deva a câştigat un proiect european de 6 mil. euro pentru construirea unui bazin semiolimpic de înot

Primăria Deva a câştigat un proiect european de 6 mil....

Autor: Laurentiu Cotu

18.10.2022, 17:57 88

Primăria municipiului Deva a câştigat un proiect european de 30 mil. lei (6 mil. euro) pentru construirea unui bazin semiolimpic de înot de 25x15,4 metri ÅŸi cu ÅŸase culoare de înot. ÃŽn zona etajului vor fi amplasate gradene (tribune) pentru spectatori cu o capacitate de 124 de locuri, o sală de forţă ÅŸi una pentru gymnastică aerobică, vestiare pentru public diferenÅ£iate pe sexe ÅŸi vestiare pentru antrenori, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Deva.

ÃŽn subsolul clădirii bazinului de înot se vor instala  pompe de căldură, astfel încât jumătate din energia necesară funcÅ£ionării bazinului de înot să poată fi obÅ£inută din resurse regenerabile. Proiectul pre­vede ÅŸi construirea clădirii propriu-zisă a bazinului, alei ca­rosabile, parcare ÅŸi spaÅ£ii verzi. Bazinul va putea fi folosit atât în scop didactic, de către elevii care vor să înveÅ£e să înoate, dar ÅŸi în scop de agrement.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO