Ştefaniea şi Viorel Şfabu sunt antreprenorii care deţin compania Viofanny Lact Prodcom, care realizează produsul Caşcaval de Săveni
Fabrica de lactate Viofanny Lact Prodcom din judeţul Botoşani, deţinută de Ştefaniea şi Viorel Şfabu, a vândut anul trecut brânzeturi de circa 1,4 mil. lei, dublu faţă de anul precedent, o creştere adusă mai ales de popularitatea produsului tradiţional Caşcaval de Săveni, potrivit reprezentanţilor companiei. Produsele realizate de Viofanny ajung în magazinele alimentare din Botoşani, Iaşi şi Suceava prin distribuţie proprie.
„Anul 2017 a fost un an bun. Vânzările s-au dublat pentru că am devenit mai cunoscuţi. Avem un dosar de pus pentru înregistrarea Caşcavalului de Săveni ca produs cu Indicaţie Geografică Protejată (IGP). Am trecut de faza naţională, iar documentaţiile sunt în analiză la Bruxelles. Acest demers ne-a adus un plus de popularitate. Oamenii au vrut să-l încerce“, a declarat pentru ZF Ştefaniea Şfabu, administratorul companiei Viofanny Lact Prodcom.