Eveniment

Un Mercedes a sărit în aer la Arad: Cine este Ioan Crişan, patronal unei firme piscicole care s-a aflat în autoturism

Un Mercedes a sărit în aer la Arad: Cine este Ioan...

Autor: Aleph News

29.05.2021, 11:38 2698

O explozie, urmată de un incendiu şi soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. Autorităţile au găsit la volanul autoturismului cadavrul carbonizat al unui bărbat. Este vorba de Ioan Crişan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Ioan Crişan este un nume cunoscut în Arad. El este de asemenea, tatăl Laurei Bîlcea, fosta soţie a deputatului Sergiu Bîlcea. Bărbatul avea 66 de ani şi era patronul firmei piscicole Crimatex. Ioan Crişan deţinea printre singurele crescătorii de somn african din Europa de Est, potrivit Adevărul. Bărbatul a lucrat 25 de ani ca electronist la Aeroport, s-a ocupat şi de transporturi, apoi şi-a transformat pasiunea pentru pescuit într-o afacere.

Bărbatul s-ar fi urcat la volanul maşinii în jurul orei 7:00, iar autoturismul a explodat când l-a pornit. Potrivit martorilor, explozia s-a auzit în mai multe cartiere din Arad. De asemenea, geamurile maşinilor din apropiere şi ale blocurilor s-au spart. O echipa de criminalişti a fost trimisă de la Bucureşti, pentru că se ia în calcul varianta unei crime. Autorităţile au transmis: „Cauza exploziei este în curs de stabilire”.

Citiţi continuarea pe www.alephnews.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO