Info

Dezvăluirile şocante ale unui pilot în urma unui zbor - VIDEO

Dezvăluirile şocante ale unui pilot - VIDEO

Autor: Claudiu Ilioiu

28.07.2012, 11:50 13740

Site-ul Message To Eagle a prezentat dezvăluirile unui fost pilot al Air Force privind întâlnirea sa cu un OZN, în timp ce pilota un avion F-86. Declaraţiile fostului pilot american au fost pulbicate într-o carte apărută la începutul acestui an.

"Aceasta este o mărturie şocantă a unui martor ocular, care a văzut un OZN în statul Texas din Statele Unite. Robert Willingham, fost pilot în cadrul Air Force, atunci când zbura pe un avion F-86 la West Texas a văzut un obiect zburător "la fel de luminos ca o stea", care a trecut pe lângă el şi apoi a executat un viraj la 90 de grade, la o viteza de 3.200 de kilometri pe oră", scrie Message To Eagle.

Pilotul Robert Willingham, un veteran al celui de-al Doilea Război Mondial şi al razboiului din Coreea, a văzut obiectul zburător prăbuşindu-se lângă Del Rio, Texas.

Willingham a vizitat locul accidentului şi a văzut un OZN uriaş argintiu, "lipit pe coasta unui deal". Robert Willingham a dezvăluit întâlnirea din 1955, într-o carte intitulată "Alt Roswell: Prabusirea unui OZN la graniţa dintre Texas şi Mexic", scrisă de de cercetatorii Noe Torres şi Ruben Uriarte.

"Este una dintre cele mai teribile poveşti despre OZN-uri, pe care am auzit-o. Rareori avem un astfel de martor atât de credibil, al unui asemenea eveniment", a declarat Uriarte.

Povestea începe cu un mesaj radio, care i-a avertizat pe piloţii avioanelor F-86, ce efectuau o misiune de antrenament, că un OZN ce se deplasează cu o viteză foarte mare se apropie de Texas.

"Dintr-o dată obiectul a ajuns în raza vizuală a avioanelor, arătând că o lumina intensă, precum o stea strălucitoare văzută prin telescop", a spus Noe Torres, cercetător şi membru al organizaţiei MUFON din Texas.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO