Auto

Primăria Capitalei trece la atac împotriva celor care acuză că traficul s-a înrăutăţit. ”Situaţia traficului s-a agravat din cauza înmulţirii autovehiculelor”

Primăria Capitalei trece la atac împotriva celor care...

Autor: Nicolae Oprea

12.06.2018, 18:37 1301

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti au spus, marţi, că în spaţiul public circulă declaraţii tendenţioase cu privire la traficul din Capitală şi precizează că traficul s-a agravat, în ultima perioadă, din cauza înmulţirii maşinilor.

„Referitor la declaraţiile tendenţioase care circulă în spaţiul public şi care fac referire la lipsa unor măsuri concrete de fluidizare a traficului, precum şi lipsa unor proiecte de infrastructură în Capitală, Primăria Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: subliniem faptul că timp de 27 de ani, în Capitala României nu s-au luat măsuri coerente de rezolvare a conflictelor de trafic, situaţie care s-a agravat an după an atât din cauza lipsei investiţiilor, dar şi din cauza înmulţirii autovehiculelor de pe arterele”, se arată într-un comunicat, transmis, marţi, de PMB.

Potrivit sursei citate, în ultimii doi ani, Municipalitatea a luat mai multe măsuri în ceea ce priveşte infrastructura, precum achiziţionarea a 400 de autobuze, 100 de tramvaie şi 100 de troleibuze, finalizarea pasajului de la Piaţa Sudului, deblocarea proiectului „Pasaj Ciurel” sau montarea de garduri de-a lungul liniei de tramvai 21.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO