Bănci și Asigurări

Cine a mai plecat de la Alpha Bank, care urmează să fie preluată de UniCredit Bank? Răzvan Prundeanu, care a fost timp de 16 ani CIO şi director IT la Alpha Bank Romania, a plecat la noua Bancă de Investiţii şi Dezvoltare

Cine a mai plecat de la Alpha Bank, care urmează să fie...

Autor: Claudia Medrega

15.04.2024, 08:00 7201

El ocupă poziţia de director executiv operaţiuni şi IT la noua Bancă de Investiţii şi Dezvoltare (BID) Banca de stat BID a fost înfiinţată în 2023 prin hotărâre de guvern, după aproape un deceniu de discuţii Banca românească cu capital elen Alpha Bank România va fi preluată de UniCredit Bank România, subsidiara de pe piaţa locală a grupului italian cu acelaşi nume, finalizarea operaţiunii fiind estimată pentru 2024.

Răzvan Prundeanu (foto), care are o experienţă de circa două decenii în domeniul bancar, în special pe partea de IT, şi a fost timp de 16 ani, până la început de 2024, CIO (chief information officer)/IT director la Alpha Bank România, a plecat la Banca de Invesiţii şi Dezvoltare (BID).

La noua bancă BID, el ocupă poziţia de director executiv operaţiuni şi IT (chief operating officer). Are abilităţi legate de strategic IT management, IT risk management, business analysis, management, banking, business strategy şi altele.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO