Business Hi-Tech

Cel mai mare retailer de echipamente foto-video din România, F64, şi-a închis magazinul din Capitală. “Ne vedem o vreme DOAR în online”

Marian Alecsiu, director general al F64

Marian Alecsiu, director general al F64

Autor: Adrian Seceleanu

23.03.2020, 00:20 239

Compania F64 Studio, care operează cel mai mare retailer de echipamente foto-video de pe piaţa locală, cu afaceri de 110 mil. lei în 2018, a luat decizia de a-şi închide magazinul fizic pe care îl operează pe Bd. Unirii din Bucureşti în contextul epidemiei de coronavirus, conform unui anunţ transmis de retailer.

“Siguranţa clienţilor şi a angajaţilor este esenţială pentru noi, tocmai de aceea am decis să te informăm că începând de pe 23 martie vom fi alături de tine EXCLUSIV în mediul online”, conform anunţului.

Pentru a încuraja clienţii să se reorienteze către magazinul online compania a decis să reducă valoarea minimă a comenzilor de la care oferă transport gratuit la 99 de lei şi să majoreze perioada în care produsele pot fi returnate la 30 de zile.

Compania care administrează magazinul F64 Studio este deţinută în mod egal de Marian Alecsiu şi Dorina Daniela Becheru. Firma a înregistrat a înregistrat în 2018 un profit net de 3,9 mil. lei, în scădere cu 21% faţă de anul precedent, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice. Marja profitului net a fost de 4% din cifra de afaceri de 109,9 mil. lei (23,6 mil. euro), în scădere cu 10% faţă de anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO