Business Hi-Tech

Spaniolii de la Glovo au în plan achiziţia mai multor platforme de livrare din portofoliul Delivery Hero. În România şi Bulgaria, Glovo cumpără Foodpanda

Spaniolii de la Glovo au în plan achiziţia mai multor...

Glovo, platforma spaniolă de tip marketplace care oferă prin intermediul unei aplicaţii mobile servicii de livrare rapidă atât pentru bunuri din magazine sau mâncare din restaurante, cât şi pentru diferite produse sau documente între diferite persoane, are planuri de consolidare a poziţiei în Europa Centrală şi de Est, ce vor fi susţinute prin achiziţia mai multor platforme de livrare din portofoliul Delivery Hero, una dintre cele mai mari platforme de profil din lume, cu activităţi în peste 50 de ţări.

Astfel, spaniolii de Glovo au anunţat că vor achiziţiona compania Foodpanda în România şi Bulgaria, compania Donesi în Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina, şi Pauza în Croaţia.

„Europa Centrală şi de Est reprezintă o parte importantă a acestui plan. Cei din această regiune au adoptat rapid platformele de livrare la cerere şi suntem încântaţi să ne consolidăm poziţia şi să ne întărim prezenţa în ţările care continuă să arate un potenţial enorm de creştere”, a spus Oscar Pierre, CEO şi cofondator al Glovo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO