Companii

Austriecii de la Hirschmann caută 70 de oameni pentru fabrica de cablaje auto din localitatea Chirileu, judeţul Mureş

Austriecii de la Hirschmann caută 70 de oameni pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

15.04.2024, 18:30 113

Producătorul de cablaje şi aplicaţii auto Hirschmann Automotive TM, subsidiara locală a grupului austriac Hirschmann Automotive, are disponibile în prezent 70 de locuri de muncă pentru fabrica din localitatea Chirileu (situată la 20 km de Târgu- Mureş), potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş. Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru munci­tori necalificaţi la montarea/ asamblarea pieselor (50), dar şi pentru ingineri, analişti logisticeni sau manageri, potrivit AJOFM Mureş.

Compania Hirschmann Auto­mo­tive TM (fosta Hirschmann România) a realizat în 2022 o cifră de afaceri de 676,1 mil. lei (137,1 mil. euro), un profit net de 14,6 mil. lei (aproximativ 3 mil. euro), având un număr mediu de 1.608 de angajaţi, potrivit celor mai re­cente in­formaţii existente pe site-ul Minis­terului Finanţelor. Pe lângă fa­brica din localitatea Chirileu, austrie­cii de la Hirschmann mai deţin pe piaţa lo­cală o unitatea de producţie în loca­lita­tea Sânpaul, tot în judeţul Mureş, po­trivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO