♦ Deşi terasa localului din zona Dorobanţi din Capitală încă funcţionează, în interior, proprietarii wine barului au hotărât să deschidă o mică băcănie.
Un business din industria ospitalităţii, cel mai lovit sector economic de criza pandemică ÅŸi de restricÅ£iile impuse de către autorităţi, a reuÅŸit să se reinventeze astfel încât să poată supravieÅ£ui în această perioadă dificilă. Lovin’ Winebar & Bistro, un wine bar din zona DoroÂbanÅ£i din BucureÅŸti, s-a adaptat noilor condiÅ£ii de funcÅ£ionare ÅŸi pe lângă terasa, care nu e foarte generoasă, a deschis o mică băcănie în cadrul localului.
„Lovin’ rămâne în continuare wine bar, avem terasa încălzită, lumea mai iese. Cred că va rămâne şi după ce se vor mai diminua efectele pandemiei, probabil că o să facem un import de produse ale noastre. Cred că va putea continua ideea de băcănie pentru că noi avem o cameră pe care o putem amenaja ca băcănie“, spune Radu Dumitrescu, coproprietar Lovin’ Winebar & Bistro.