Eveniment

Amânare pentru 14 decembrie în cazul Nelu Iordache

Autor: Mediafax

10.12.2012, 00:00 74

Curtea de Apel Bucureşti a amânat, vineri, pentru 14 decembrie judecarea contestaţiei lui Nelu Iordache la decizia arestării preventive în dosarul în care este cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din banii alocaţi pentru construirea autostrăzii Nădlac-Arad.

Instanţa trebuia să judece vineri recursul omului de afaceri Nelu Iordache, patronul firmei Romstrade, la decizia de arestare preventivă pentru 29 de zile dispusă de Tribunalul Bucureşti în 2 decembrie.

Nelu Iordache a cerut amânarea judecării cauzei pentru a-şi putea angaja apărători, precizând că nu a mai continuat contractele cu avocaţii pe care i-a avut până la momentul reţinerii sale de către procurorii DNA.

Instanţa a admis cererea lui Nelu Iordache şi a dispus amânarea judecării recursului pentru 14 decembrie, din lipsă de apărare. Tribunalul Bucureşti a decis, în 2 decembrie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a omului de afaceri Nelu Iordache, la propunerea procurorilor DNA care îl cercetează pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din banii alocaţi pentru construirea autostrăzii Nădlac-Arad, delapidare, fals în înscrisuri şi spălare de bani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO