Eveniment

Un bazin de înot omologat pentru competiţii naţionale şi internaţionale de nataţie a fost deschis într-o şcoală din Sectorul 4 al Capitalei. Costurile pentru construcţia bazinului de înot s-au ridicat la 12 mil. lei şi au fost acoperite din fonduri europene

Un bazin de înot omologat pentru competiţii naţionale...

Autor: Ramona Cornea

21.08.2020, 07:15 1153

Un bazin de înot omologat pentru competiţii naţionale şi internaţio­nale de nataţie a fost inaugurat în Şcoala nr. 190 din sectorul 4 al Capitalei.

Costurile pentru construcţia bazi­nului s-au ridicat la 12 mil. lei şi au fost acoperite din fonduri europene, în urma unui proiect cu finanţare nerambursabilă.

„Investiţia este realizată din bani europeni în proporţie de 98%, iar 2% este participarea sectorului 4. Nu este singurul proiect cu bani europeni pe care îl derulăm, până în acest moment ne apropiem de 100 mil. euro pe care am reuşit să îi atragem prin proiectele noastre. Banii europeni, soluţiile europene sunt cele care determină comunităţile să îşi schimbe fundamental aspectul şi modul de existenţă. Investiţiile în infrastructura educaţională şi infrastructura sportivă au reprezentat o prioritate pentru comu­nitatea noastră, pentru că timp de 30 de ani s-a făcut mult prea puţin pentru tot ceea ce înseamnă educaţie şi sport“, a declarat Daniel Băluţă, primarul sectorului 4.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO