Eveniment

CNN+ se va închide definitiv, începând de pe 30 de aprilie

CNN+ se va închide definitiv, începând de pe 30 de...

Autor: Ştefan Stan

21.04.2022, 19:12 2174

Warner Bros. Discovery va închide CNN+, potrivit mai multor surse citate de CNBC. 

Un anunţ oficial va fi făcut în cursul zilei de joi. Operaţiunile se vor opri la 30 aprilie. Şeful CNN+, Andrew Morse, părăseşte Warner Bros. Discovery, au precizat persoanele respective.

WarnerMedia a lansat serviciul independent de ştiri în urmă cu mai puţin de o lună, pe 29 martie.

Noul şef al CNN, Chris Licht, lucrează în culise cu alţi directori de la Warner Bros. Discovery de câteva săptămâni pentru a analiza o strategie de streaming pentru CNN, a declarat una dintre persoane. Decizia de a închide CNN+ se bazează pe recomandarea acestuia, a spus persoana respectivă. Licht se va adresa angajaţilor CNN în cadrul unei întâlniri joi, a spus una dintre persoane. Data oficială de începere a mandatului lui Licht este 1 mai.

CNN a investit deja sute de milioane de dolari în noi talente şi programe pentru CNN+. O parte din această programare va fi mutată la HBO Max, iar alte seriale ar putea trăi pe CNN.com, a spus una dintre persoane. Unele dintre noile talente ar putea avea roluri pe postul liniar al CNN, a spus persoana respectivă. Licht va lua aceste decizii în următoarele săptămâni, a spus persoana.

Conducerea Warner Bros. Discovery vrea să folosească programele CNN pentru a susţine un pachet mai mare de streaming care va combina cele mai bune programe ale WarnerMedia şi Discovery, după cum a raportat anterior CNBC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO