Eveniment

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Handbal: Eu mai cred în această echipă, deşi a jucat foarte prost până acum

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Handbal: Eu...

Autor: Denis Şchiopu

09.08.2016, 10:48 30

"Nu vreau să fac comentarii acum, când echipa e în groapă, cum am făcut la Campionatul Mondial şi mi-au sărit toţi în cap, că nu mai sunt la federaţie de trei ani. Am spus-o şi la Campionatul Mondial şi am avut dreptate. Am zis: «aşteptaţi, domnule, că mai sunt două meciuri». Şi în cele două meciuri am învins şi Brazilia, care ne-a secat aseară.

La fel cred şi acum. Mai sunt şanse, teoretice e adevărat. Eu mai cred în această echipă, deşi a jucat foarte prost până acum", a afirmat Cristian Gaţu, pentru MEDIAFAX.

Naţionala de handbal feminin a României se află pe locul 6, ultimul în grupa A, după primele două meciuri jucate la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. În primul meci, România a fost învinsă de Angola, scor 19-23, iar pe cel de-al doilea l-a pierdut şi mai clar, scor 13-26, în faţa Braziliei.

Următoarea partidă a României la Rio de Janeiro este programată miercuri, de la 17:30, împotriva naţionalei din Muntenegru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO