Eveniment

Incident pe aeroportul Otopeni: Un avion Ryanair cu 169 de pesageri la bord a survolat o oră Bucureştiul înainte de aterizare

Incident pe aeroportul Otopeni: Un avion Ryanair cu 169...

Autor: Laura Albu

21.01.2020, 13:02 948

O aeronava a companiei Ryanair a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12 după ce a survolat o oră Bucureştiul. Avionul şi-a amânat decolarea cu trei ore. Pasagerii spun că la bord au fost degajări de fum.

Un avion Ryanair a decolat la 10:56 spre Londra, decolarea fiind programată iniţial la 6:40. După decolare a anunţat că va reveni pe aeroport şi a aterizat la 12:11 pe Otopeni, după ce survolat spaţiul aerian din apropierea Bucureştiului pentru a consuma combustibil. În aeronavă se aflau 169 de pasageri, potrivit informaţiilor MEDIAFAX.

Un pasager a postat pe pagina sa de Facebook, că în timpul survolării în avion au fost emanaţii de fum. Acesta a mai specificat că în cele trei ore de aşteptare până la decolare nu a primit nicio sticlă de apă din partea personalului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO