Eveniment

Primăria Sectorului 4 îi despăgubeşte pe proprietarii maşinilor avariate din cauza vremii

Primăria Sectorului 4 îi despăgubeşte pe proprietarii...

Autor: Departamentul Social

25.10.2017, 08:16 890

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, anunţă pe pagina sa de Facebook că instituţia are o poliţă de asigurare pentru evenimente neprevăzute, îndrumându-i pe cei cărora le-au fost avariate maşinile de căderea copacilor, ca urmare a vântului puternic, să meargă la primărie.

"Din nefericire, vântul din această seară a produs mai multe pagube materiale. Sectorul 4 deţine însă o poliţă de asigurare pentru astfel de evenimente neprevăzute, aşa că în măsura în care maşinile v-au fost avariate de copacii căzuţi, vă rog ca în zilele următoare să veniţi la sediul Primăriei din Grand Arena Mall, etaj 1, bulevardul Metalurgiei nr. 12 - 18. Juriştii noştri vă vor oferi suportul necesar întocmirii dosarelor de despăgubire, astfel încât toate cererile să fie soluţionate în regim de urgenţă. Vântul nu dă încă semne că s-ar opri în următoarele ore, aşa că nu uitaţi că în caz de nevoie, ne puteţi contacta la numărul de urgenţă 021.9441", a scris Daniel Băluţă pe pagina sa de Facebook.

Peste o sută de copaci au căzut din cauza vântului puternic în Bucureşti şi Ilfov, fiind avariate peste 60 de maşini.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO