Info

(P) CEC Bank lansează Google Pay şi premiază posesorii de carduri Mastercard

(P) CEC Bank lansează Google Pay şi premiază posesorii...

Autor: Publicitate

04.12.2020, 15:53 1427

CEC Bank a lansat serviciul Google Pay şi premiază posesorii de carduri Mastercard emise de CEC Bank, în cadrul campaniei #CECtePremiaza. Clienţii care deţin un card Mastercard de la CEC Bank, un smartphone cu sistem de operare Android şi aplicaţia CEC Bank Mobile Banking au şansa de a primi 30 de lei direct pe card şi pot câştiga un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei.

Pentru a te înscrie în campanie trebuie doar să îţi înrolezi cardul Mastercard emis de CEC Bank în Google Pay prin aplicaţia Mobile Banking de la CEC Bank şi să plăteşti cu el la orice comerciant până pe 17 decembrie, iar primii 1.000 înscrişi în campanie primesc 30 de lei direct pe card. Mai mult decât atât, toţi cei care înrolează cardul Mastercard de la CEC Bank în Google Pay şi efectuează o plată până la data menţionată intră automat în cursa pentru unul dintre cele 35 de vouchere de cumpărături în valoare de 500 lei, oferite prin tragere la sorţi. Mai multe detalii despre campanie şi mecanismul de funcţionare poţi afla pe www.cectepremiaza.ro

Campania #CECtePremiaza vine la scurt timp după lansarea plăţilor prin Google Pay de către CEC Bank. Astfel, clienţii vor beneficia de o nouă modalitate de plată modernă pentru cumpărăturile din magazine şi cele online. Cu ajutorul Google Pay, posesorii de carduri emise de CEC Bank pot face plăţi contactless rapid şi în siguranţă direct de pe telefonul mobil cu sistem de operare Android.

Google Pay este disponibil pentru toţi clienţii ce deţin carduri de debit sau de credit de la CEC Bank, care folosesc un telefon care are sistemul de operare Android 5 sau o versiune mai nouă. Pentru a activa noul serviciu Google Pay este necesar să accesezi aplicaţia Mobile Banking de la CEC Bank, iar la secţiunea Carduri/Setări să selectezi opţiunea de adăugare a cardului în Google Pay. În ceea ce priveşte plata cu cardul la comercianţi prin intermediul Google Pay, mecanismul este unul rapid şi uşor, este suficient ca telefonul să fie deblocat şi apropiat de POS, iar confirmarea tranzacţiei va fi primită imediat. Google Pay asigură toate condiţiile pentru securitatea tranzacţiilor, datele cardului nu sunt stocate pe telefon şi se foloseşte un token criptat şi securizat.

CEC Bank sprijină inovaţia şi îşi doreşte să aducă metode cât mai rapide şi eficiente pentru realizarea plăţilor, a operaţiunilor şi serviciilor de banking, iar noua funcţionalitate introdusă de către CEC Bank reprezintă un pas în plus către digitalizarea serviciilor bancare şi oferirea unor noi beneficii clienţilor.           

Despre CEC Bank

CEC Bank este instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi active de peste 36 miliarde lei, la sfârşitul primului semestru din 2020.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piaţa românească, ce oferă o gamă completă de produse şi servicii persoanelor fizice, IMM-urilor şi corporaţiilor mari, prin multiple canale de distribuţie: unităţi bancare, reţele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking şi phone-banking (Tele CEC).

Statul român, prin Ministerul Finanţelor Publice, este unicul acţionar al CEC Bank, iar în luna noiembrie 2019, în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile oferite de CEC Bank pot fi obţinute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienţi la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro. De asemenea, te invităm să ne urmăreşti şi pe paginile de FacebookInstagram şi LinkedIn pentru a fi la curent cu toate noutăţile şi inovaţiile bancare.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO