Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un training manager câştigă între 900 şi 1.200 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un training manager câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

23.02.2023, 00:05 271

Un angajat pe poziţia de training manager are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.200 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Aceşti angajaţi sunt specialişti care ajută afacerile prin dezvoltarea, facilitarea şi supravegherea programelor de formare pentru angajaţi.

 

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: 

Candidatul ideal pentru acest rol are studii superioare, experienţă în coordonarea echipelor, peste cinci ani experienţă într-un rol similar şi bune abilităţi de comunicare în limba engleză.

„Rolul unui training manager este esenţial pentru orice companie care doreşte să investească în pregătirea personalului. În următorii ani, trainerii se vor axa pe construirea unei culturi a educaţiei constante şi pe pregătirea angajaţilor pentru a-şi atinge obiectivele pe termen lung şi pentru a se putea adapta în orice context. Candidatul ideal pentru acest rol are studii superioare, experienţă în coordonarea echipelor, peste cinci ani experienţă într-un rol similar şi bune abilităţi de comunicare în limba engleză. Oferta de locuri de muncă pentru această poziţie este mare în Constanţa şi Bucureşti, iar salariul este cuprins în intervalul 900-1.200 euro/lună, în medie“, afirmă Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: mod de lucru hibrid si program de lucru flexibil, card de tichete de masă, bonus anual, sprijin financiar pentru evenimente speciale şi acces la cursuri de dezvoltare profesională.

În prezent, 66 de posturi vacante pentru poziţia de training manager sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Constanţa şi Bucureşti.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO